реклама

реклама

У спортивній залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пройшов II Відкритий чемпіонат Черкаської області з багатоповторного жиму.

01

Організаторами турніру виступили факультет фізичного виховання УДПУ та Федерація багатоповторного жиму України. Чемпіонат проходив з метою відбору кращих спортсменів на Кубок України, який відбудеться 29 квітня в місті Вінниця.

Випробувати свою силову витривалість на змагання приїхали спортсмени з Черкаської, Вінницької, Херсонської,Кіровоградської і Одеської областей, серед яких 4 майстри спорту України міжнародного класу, 8 майстрів спорту України та 4 кандидати в майстри спорту України, які підняли змагання на дуже високий рівень.

04-678x381

Збірну команду Уманського педуніверситету представляли майстер спорту Міжнародного класу Сергій Ільченко, майстри спорту України Андрій Семенов та Василь Кабак, дебютанти Марина Кривуша та Максим Маломуж.

У підсумку змагань в номінації штанги 25 кг серед жінок перше місце посіла Марина Кривуша з результатом 71 повторення. У номінації штанги 55кг серед юніорів з результатом 90 повторів перше місце зайняв Василь Кабак. У номінації штанги 125кг результатом 30 повторень перше місце посів Сергій Ільченко.

Про це повідомляє прес-центр УДПУ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100