реклама

реклама

«Черкаський Дніпро» почав гру дуже активно. Відчувалося, що господарі під час матчу заряджені на перемогу. Атаки «Дніпра» будувалися через мобільного Віталія Тимофієнка. Незважаючи на ігрову перевагу, гостроти в атакувальних діях «Дніпра» явно не вистачало.

400x267-images-.thumbs-086e6bb3155778bd9022b33290915256_1200_0_0

Про це повідомляє сайт ФК «Черкаський Дніпро».

Більш того, перші по справжньому гольові моменти виникли біля воріт черкащан - на 22 хвилині один за одним гравці гостей на другому поверсі намагалися переправити м'яч у ворота господарів. Проте в першому випадку чудово зіграв Орест Будюк, а у другому супернику не вистачило влучності.

«Черкаський Дніпро» відповів ефектним ударом через себе Романа Локтіонова і дальнім пострілом Ярослава Захаревича. Проте, черкаські футболісти продовжували нарощувати тиск на ворота краматорців, за що і були винагороджені. За дві хвилини до кінця першої половини гри гол «в роздягальню» забив Максим Зеленевич.

800x533-images-.thumbs-a3503fdf05b3879cca06cba4ec2e5984_1200_0_0

«Авангард» почав другий тайм дуже активно, намагаючись відновити статус-кво, проте «дніпряни» своїми діями впоралися з активністю гостей і перевели гру в більш спокійне русло. До 70 хвилини на полі нічого помітного не відбувалося.

Не відбувалося до моменту, коли Роман Локтіонов підірвав трибуни стадіону «Центральний» своїм черговим шедевром, збільшивши розрив в рахунку.

Після такого сплеску емоцій гра знову заспокоїлася і команди, здавалося, дограють матч. Однак, кінець гри змусив понервувати вболівальників господарів. В черговий раз в цьому чемпіонаті «Дніпро» пропустив в доданий арбітром час. Відзначився гравець гостей Єгор Демченко. Він же мав всі шанси зрівняти рахунок через декілька секунд. Однак, тактична заміна, зроблена Ігорем Столовицьким, - замість Антона Євдокимова вийшов Віталій Бойко, - дала час прийти в себе нашим гравцям і довести матч до логічного його завершення.

2:1 – і тепер "Черкаський Дніпро" очікує непростий вояж до «Жемчужини» в Одесу, - команди, яка також виборює право на виживання в першій лізі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100