реклама

реклама

23 квітня учні Пальмирської загальноосвітньої школи завітали до місцевої пожежної частини.  Вже з перших кроків, дітей цікавило все, пожежні автомобілі, бойовий одяг, обладнання та спорядження вогнеборців.

DSC_0357

На фасаді частини школярі зустріли начальника Золотоніського районного відділу Управління ДСНС Пилипенка Олександра Миколайовича, який саме проводив інструктаж з черговим караулом. Керівник підрозділу ознайомив дітей з професією рятувальника, розповів про основні завдання, які виконують бійці ДСНС.

DSC_0476

Далі командир відділення Олександр Ткач нагадав школярам про дотримання правил пожежної безпеки вдома, в школі та на вулиці. Також рятувальник наголосив на необхідності бути вкрай уважними та обережними при виявленні вибухонебезпечних  предметів.

DSC_0488

Учні школи, роздивляючись пожежні автомобілі та захисне спорядження пожежників, мали можливість поміряти і одягнути на себе обладунки вогнеборців та відчути себе справжнім рятувальником.

Найбільше захоплення у дітей викликали демонстрація пожежної сирени, виїзд пожежного автомобіля та гасіння умовної пожежі.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100