реклама

реклама

23 квітня о 12:20 до оперативно-координаційного центру Управління із села Сагунівка надійшло повідомлення про загорання в середині адміністративної будівлі. На час прибуття на місце події перших пожежних розрахунків вогонь встиг охопити покрівлю адмінбудівлі на площі в 240 м.кв.

IMG_1278

Згідно із планом залучення сил та засобів, до місця події були спрямовані чергові караули 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спецпризначення.

IMG_1295

Додатково до гасіння були залучені місцева пожежна охорона СТОВ “Ломовате”, добровільна пожежна дружина ВАТ “Перше травня” із села Худяки та місцева пожежна команда із села Леськи.

IMG_1320

Також на місце події за викликом прибула техніка СКП “Райліс”, та Чорнявського лісництва. О 13:30 пожежу вдалося локалізувати, о 15:15 вона була повністю ліквідована.

Загалом на гасінні пожежі працювали 11 одиниць спецтехніки та 30 осіб особового складу.

IMG_1331

За попередніми даними причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газового обладнання. На місці пожежі працює мобільно-оперативна група та дослідно-випробувальна лабораторія Управління.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100