реклама

реклама

Працівники заповідника втілюють у життя інноваційні форми роботи з відвідувачами. Започаткована в минулому році практика щодо ознайомлення із історією та особливостями ландшафту і флори Тясминського каньйону із середини – в ході пропливання між скелями берегів річки на човнах – вперше в цьому році була проведена для туристів. Гостями цього пізнавального й незвичного туру стали гості із Кропивницього.

chovni

Відвідувачі разом із екскурсоводом із заповідника, завідувачем музею Пушкіна і Чайковського – О.Муштою – пропливли від Пушкінської скелі до найвищої точки каньйону – так званої “15-метрівки” (над рівнем річки). У всіх кропивниччан була маса емоцій і вражень від даного заходу, тож, як то кажуть, недаремно стараємось. До речі, вони в Кам’янці вже не вперше, однак незвична посвята на новому для них об’єкті всіх надихнула.

Тож, шановні гості, земляки, всі охочі. Запрошуємо всіх Вас на активний і пізнавальний відпочинок. Кам’янський заповідник проводить нестандартні екскурсії Тясминським Каньйоном на човнах.

Якщо ви бажаєте пропливти р.Тясмин в межах каньйону, послухати історію утворення скель, річки, цікаві легенди і перекази, дізнатись флору цієї місцевості – Вам потрібно саме сюди.

Всі інші подробиці Ви можете дізнатись за тел. 04732-6-22-74 (директор Кам’янського заповідника).

Про це інформують у Кам'янському історико-культурному заповіднику

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Туристы-водники 25.04.2018 19:12
Ну и где спасы на "экскурсантах", а на детях особенно? Или после того, как появятся первые жертвы катаний, пидприемци начнут очковать? Спас (для белой воды и каска), нужен только один раз в жизни, и если именно в этот раз его на вас не окажется, то больше он вам никогда уже больше не понадобится!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100