реклама

реклама

Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області інформує про завершення перерахунків пенсії військовим пенсіонерам регіону. Фахівці Фонду опрацювали всі довідки із зазначенням оновленого грошового забезпечення (усього – 16 151), які надійшли від уповноважених підрозділів силових структур.

pensiyi-viyskovim1 Перерахунки пенсії силовикам відбувалися в індивідуальному порядку. Середнє підвищення пенсії в області становить 1 239,25 грн.

Доплати по перерахунках за січень – квітень виплачені за додатковими відомостями протягом березня – квітня цього року. На 25 квітня 13 720 пенсіонерам за додатковими відомостями виплачено підвищену пенсію на суму 73 063,6 тис. грн.

Із травня всі пенсіонери отримають виплати в перерахованому розмірі.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 бывший 27.04.2018 11:24
При зеке Януковиче я получал пенсию экв.500 долларов,а при англомовному украинском патриоте Порошенко и компании после перерасчета аж 200 дол. В гробу я вас видел,господа, Янека ненавидел,как врага Украины,и вас,сук позорных,ещё больше, за жлобство,брехню и за то что нажраться не можете. Расчитались они,начальник оперативного управления,полк овник с выслугой 30 лет после перерасчета получил пенсию 8 тыс.,а полудебил майор с национальной полиции,который в слове на букву Х делает три ошибки получает пенсию 10- 12 тыс.это справедливо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ветеран 27.04.2018 10:23
Если они думают, что вопрос закрыт,то господа ошибаются. Опять обманули людей на суммах начисленных премий за особые условия службы. Пенсионерам министерства эту надбавку ликвидационные комиссии указали на уровне момента службы от 50 до 80%. А в черкаського УВД от 0 до 5% ,хотя людям реально выплачивались такие доплаты в размере в среднем 50%. Отсюда пенсия министерского пенсионера 15 тыс.а нашего,благодар я местной ликвидационные комиссии во главе с Кожуховским, Коваленко и Лес Рудного составила 5 - 6 тыс.,где справедливость? До встречи в судах и на баррикадах,жопо лизы местного разлива
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100