реклама

реклама

З новими перемогами повернулися до Черкас вихованці народного художнього колективу «Театр танцю «ТАІР» позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради. Поважне журі V Всеукраїнського хореографічного фестивалю «Квітнева феєрія-2018», що відбувся в Умані, вкотре відзначило високий рівень майстерності талановитих дітей закладу.

Кв Ф 1

Черкаський «ТАІР» під керівництвом Тамари Нестеренко серед сотень учасників із понад сорока танцювальних колективів України виборов 8 перших, 8 других та 4 третіх призових місця у сольних, дуетних і командних виступах. Титул «Кращий танцівник» фестивалю вже втретє виборола Марія Івкевич. Також колектив відзначений спеціальною нагородою від члена журі – педагога-балетмейстера, члена Міжнародної Ради танцю ЮНЕСКО Ірини Бурдейної: безоплатною участю в Міжнародній хореографічній асамблеї імені Н.Скорульської, що відбудеться восени у місті Житомир.

За участь у V Всеукраїнському хореографічному фестивалі «Квітнева феєрія-2018» та популяризацію танцювального мистецтва» вихованки колективу Марія Івкевич та Іванна Чухліб  отримали рекомендаційні листи до вступу на факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Про це повідомляють у Багатопрофільному молодіжному центрі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100