реклама

реклама

Концерт до Дня Перемоги і Дня пам’яті та примирення організувала Черкаська міська організація Аграрної партії України для підопічних Черкаського геріатричного пансіонату.

2s

Олександр Деньга, заслужений працівник культури України і член виконкому міської організації АПУ, – частий гість у цьому пансіонаті, де живуть літні люди, котрі потребують цілодобового догляду. Цього разу привітати ветеранів війни і праці з травневими святами Олександр Миколайович приїхав із друзями й колегами – відомим черкаським ансамблем народної пісні «Жайвір» та молодими виконавцями Юлією Деркач, Владиславою Марченко і Богданом Дишлюком.

Пісні – веселі й сумні, старовинні й сучасні, присвячені Другій світовій і теперішній війні на сході України – до сліз розчулили багатьох слухачів. При виконанні найбільш урочистих мелодій ті, хто міг встати, вставали... А наприкінці концерту заслужені черкащани, яких доля на схилі життя привела в геріатричний пансіонат, один за одним виходили, щоб подякувати організаторам концерту й попросити й надалі не забувати про їхній заклад.

8s

9s

10s

11s

12s

14s

15s

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Шарафутдінов Еркін. 07.05.2018 21:18
То шо виходить. Аграрна партія сама краща серед усіх партій? Не вірю. Досвід показує,що всі гарно говорять і щось роблять ДО виборів, а потім собі у кишеню, а виборці як ото папірці в уборній,у корзину.Так завжди було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Зря аграрії дулись. 07.05.2018 19:01
Вони й без гречки та шоу за них прогаласують. Хоча, подивимось, чим отвєтять каммуністи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100