реклама

реклама

Кошти, виділені «Дирекції парків», планується перерозподілити для збільшення зарплат працівників підприємств-підрядників. Про це під час прес-конференції в понеділок повідомив керівник цього підприємства Володимир Стойко.

175485 – За допомогою секретаря міськради Черкас Ярослава Нищика вдалося прискорити підвищення кошторисної заробітної плати, – пояснив пан Стойко. – Це питання було досить болюче, тому що «Дирекція парків» на сьогодні має вже два готових проекти, за якими ми в квітні могли б уже почати роботи. Але жоден підрядник на кошторисну заробітну плату 3200 гривень не погоджувався. Уже проголосовано нову суму кошторисної зарплати – 6900 грн. В цьому є і плюси, і мінуси. З одного боку, роботи виконуватимуться більш якісно і відповідатимуть тим цінам, які існують. З іншого, – ті проекти, які вже були готові (облаштування оглядового майданчика парку «Сосновий бір» за рахунок обласної субвенції і будівництво майданчика під колесо огляду), тепер доведеться коригувати.

Володимир Стойко також додав, що колесо огляду вже готове і зберігається у Вінниці.

– Як тільки ми розв’яжемо питання з коригуванням проекту (можливо, буде також і тендерна процедура), ми розпочинаємо встановлення цього атракціону, – підсумував пан Стойко.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Семен 10.05.2018 10:33
Шура .............. давно откат за колесо получил, теперь ему на колесо наплевать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Шарафутдінов Еркін. 09.05.2018 17:13
Хто би сумнівався що кошторис збільшиться. Підвищення зарплати то є привід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 1 09.05.2018 15:50
Кто бы сомневался !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100