реклама

реклама

В рамках операції «Акциз-2018» співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області спільно з працівниками Головного оперативного управління ДФС України та Національної поліції викрили та вилучили партію рідини з характерним запахом спирту загальною кількістю близько 30 тис. літрів, що незаконно транспортувалася вантажним автомобілем територією області.

Вказані підакцизні товари перевозилися у двох металевих ємностях, що були замасковані у тентованому напівпричепі вантажівки.

фото_2

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст.204 КК України («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»).   За результатами проведення оперативно-слідчих заходів спирт невідомого походження приблизною вартістю 7,5 млн.грн, а також вантажний автомобіль, вилучені з незаконного обігу. Загальна вартість вилученого майна складає  понад 8,5 млн. гривень.

Триває слідство, інформує прес-служба головного управління ДФС в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100