реклама

реклама

У межах відзначення 30-річчя факультету по роботі з іноземними студентами ЧДТУ (нині Навчально-науковий центр по роботі з іноземними студентами), у Черкаському державному технологічному університеті відбулася зустріч керівництва навчального закладу, викладачів, випускників та студентів-іноземців з Послом Сирійської Арабської Республіки в Україні доктором Хассаном Хаддуром.

SPF_7946

– 30 років факультету по роботі з іноземними студентами – визначна історична подія для Черкаського державного технологічного університету, – зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Ми раді вітати у нашому навчальному закладі поважного гостя, Посла Сирійської Арабської Республіки в Україні доктора Хассана Хаддура, який завітав до нашого університету, аби зустрітися з колективом, студентами, випускниками та розділити з нами святкування 30-річного ювілею міжнародної освітньої співпраці.

Посол Сирійської Арабської Республіки в Україні доктор Хассан Хаддур подякував Олегу Григору за можливість приєднатися до відзначення важливої події та привітав Черкаський державний технологічний університет з ювілеєм факультету по роботі з іноземними студентами.

SPF_7955

– Сотні громадян Сирії, які досягли значних успіхів і займають високі посади в уряді, є випускниками Черкаського державного технологічного Університету, – наголосив у своїй промові Посол Сирійської Арабської Республіки в Україні Хассан Хаддур. – Сирійці поважають і цінують Україну та українські виші, які надають гідну освіту і високий рівень знань.

Наприкінці зустрічі ректор ЧДТУ Олег Григор і Посол Сирійської Арабської Республіки в Україні Хассан Хаддур обмінялися пам’ятними подарунками.
Про це інформує прес-служба університету.

реклама

Коментарі  

 
+4 #8 Идет война 14.05.2018 13:39
[quote name="Чивокуня"]При Януковиче распиливали, распродавали, разбазаривали и все отдали рашке за безценок. При нем все оружие отдали , продали. Если б рашка хотела видить НАС братьями, то войны б не устраивала. Брат не приходит с топором.В России не было войны, а доллар подешевел в два раза.И чивоизволистов чивокуня и рашка ждет. Там население всего 80-90 млн человек и то чечены и азеры взяли все в свои руки ждут белых рабов. Мусульман угнетать не не удобно, а чевокунь согласних на рабство они ждут.
https://www.youtube.com/watch?v=zyYf6go-qJE Ролик посвящён разоблачению очередного мифа о населении России. Официальная статистика утверждает, что население нашей страны 147 млн. человек, что с лёгкостью опровергается простыми расчётами. Ролики с ютуба:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #7 Чивокуня 12.05.2018 19:58
При Януковиче жили худо, работать было негде, массово уезжали на заработки за кордон, обещанные рабочие места не появились, смертность воз­­росла, лекарства становились все дороже и дороже, однако зарплата была $400, а не $200, как сейчас, не навязывались антинародные реформы, божескими были тарифы на коммунально-бытовые услуги, но самое главное – был мир, устойчивый и надежный, была уникальная здравница Крым, сохранялись добрососедские отношения со всеми странами: Украина не имела врагов! А сейчас? При нынешней власти растут только долги.Так сделайте врагом еще и Сирию!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Два Абдурахмани - пара 12.05.2018 14:14
"Наприкінці зустрічі Олег Григор і Хассан Хаддур обмінялися пам’ятними подарунками"(С)
Після такого "фінта ушами" Григор може міняти прізвище на Хаддур. Йому личитиме ;-)
І - на ПМЖ у Сирію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Гаага плаче 12.05.2018 13:44
Знайшли чим похвалиться - прийомом довіреної людини Асада, якого світ знає як вбивцю свого народу і васала Путлєра і рашки :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Ірина 12.05.2018 12:53
Немає слів! Як це взагалі можливо! Це ж УНІВЕРСИТЕТ і "радо вітати у навчальному закладі поважного гостя", який є представником уряду/президента, які систематично ось уже протягом 7 років вбивають власних громадян - сотні тисяч жертв - до того ж із застосуванням хімічної зброї, що призвело до міграційної кризи в усьому світі - це просто ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Ганьба! 12.05.2018 11:35
ЧДТУ - університет "під кришею" першого заступника голови ОДА Віталі Коваля, який раптом що - повернеться туди проректором. Так само любий цей універ меру Черкас Анатолію Бондаренку - інакше вєк би йому диплома нє відать.
І оце такий "славний" університет зганяє студентів на лекцію посла союзної путіну держави?!
По замкнутих позах хлопців з Азії, яких змусили сидіти у залі - видно, як їм це "цікаво".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Шик чи пшик? 12.05.2018 10:30
Клімкін заявив, що злочинці мають відповісти за атаку Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що якщо інформація про хімічну атаку в районі Східної Гути підтвердиться, то це стане "черговим злочином проти людяності". Про це міністр повідомив у Twitter.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/mid-ukrainy-osuzhdaet-himicheskuyu-ataku-1523182267.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Шик чи пшик? 12.05.2018 10:28
Проводити зустріч з послом держави, яку Уряд України засуджує за застосування хімзброї, то це що шик чи пшик.
4 квітня в сирійській провінції Ідліб, яку контролюють повстанці, сирійська армія провела атаки за допомогою газу. Близько 400 людей отримали поранення, зокрема, хімічні опіки очей та дихальних шляхів. Кількість загиблих склала 72 особи, серед жертв трагедії в місті Хан-Шейхун - 20 дітей і 17 жінок. Правозахисні організації стверджують, що для атак армія Асада використовувала заборонену хімічну зброю, від використання якої раніше публічно відмовилася.http://m.tyzhden.ua/news/202471
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100