реклама

реклама

До Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення, що  водій легковика, який  рухався по одній із доріг, скоїв наїзд на пішохода, що здійснював перетин дороги за межами пішохідного переходу,  та зник з місця події.  На місце пригоди виїхали  поліцейські Смілянського відділу та медики. Потерпілим виявився 64-річний місцевий житель.

2018-05-14_172129

На території області було введено план "перехоплення" в результаті якого автомобіль втікача було виявлено та зупинено.  Чоловік, що був за кермом,  визнав, що саме він був за кермом і винен. Ним виявився 40-річний житель Сміли. Він був тверезим, але пояснити свої дії поліцейським не зміг.

2018-05-14_172319

Автомобіль вилучено, призначено ряд експертиз, та  встановлюється ступінь тяжкості тілесних ушкоджень нанесених потерпілому.

2018-05-14_172919

Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання  у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100