реклама

реклама

Знову у смілянських соцгрупах в Інтернеті розгорілась сварка: підприємець Андрій Черничко опублікував пост про те, що разом із друзями власним коштом поставив урни на бульварі Бобринського. А його за це звинуватили у діях з корисною метою. Про це повідомляє «smila-ua».

Мовляв, це він зробив, щоб отримати у влади дозвіл будувати чергове «злачне» місце без документів у самому центрі, біля готелю «Сміла».

У зв’язку з ажіотажем, Андрій Черничко вирішив розкрити свій задум раніше. «Вчора в центрі міста почали реконструкцію літнього майданчику біля готелю Сміла, який вже став "пам'ятником недбальству" і через рік зруйнується від наявних пошкоджень.

Світ не без "добрих" людей, яким все не так і всі не такі. Вже понабріхували по всім спільнотам, що все не законно і займається кожен чим хоче.

Внесу ясність. В минулому році майданчик був взятий в оренду, в тому ж минулому році було звернення про необхідність його приведення в "людський" вигляд (за власний кошт в розмірі приблизно 100тис.грн.!). В ході обстеження об'єкта, комісією з 6 керівників різних підрозділів, був наданий дозвіл на реконструкцію. Протягом останнього року орендна плата сплачувалась, а майданчик не використовувався.

Зараз прийшов час для реконструкції.

Надаю фото проекту і подивіться його стан зараз. І скажіть, що краще.

2018-05-15-урни

Всі дозвільні документи на реконструкцію передані інспекції благоустрою міста.

Шановні "активісти" перед тим, як підіймати "хвилю", можна просто поставити питання і отримати відповідь», - написав підприємець на своїй сторінці у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Булатецький на форумі є? 16.05.2018 21:36
Шикарні урни чи ні? Що скажеш, Миколо? А може краще було б поставити бачки на одну особу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100