реклама

реклама

На автомобільних дорогах державного значення в Черкаській області тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг.

3

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядним підприємством ДП «Черкаський облавтодор» з 17 по 24 травня, було ліквідовано майже 8 тис. кв. м деформацій та пошкоджень на автодорогах загального користування державного значення у Черкаській області.

Упродовж минулого тижня роботи з ліквідації ямковості проходили на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-02 /М-06/-Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м. Кременчук)-Маріуполь, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-09 Миронівка-Канів, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Р-64 Ківшовата-Шушківка-Лисянка-Моринці-Шевченкове-Тарасівка-/Н-16/ та Р-71 Одеса-Іванівка-Ананьїв-Піщана-Хащувате-Колодисте-Рижавка-/М-05/.

Також протягом тижня філіями ДП «Черкаський облавтодор» виконувались роботи з експлуатаційного утримання автодоріг загального користування державного значення. Зокрема, проводилися роботи зі встановлення нових та заміні старих дорожніх знаків, обкошування узбіч, ремонт транспортного бар’єрного огородження, фарбування бар’єрного та перильного огородження, прибирання від сміття та бруду проїзної частини автодоріг, прибирання нанесеного ґрунту під бортовим каменем і т.д.

Ремонтні роботи продовжуються й надалі за сприятливих погодних умов.

Загалом з початку року було ліквідовано майже 75 тис. кв. м деформацій асфальтобетонного покриття на дорогах загального користування державного значення у Черкаській області

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт. А також закликає водіїв бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки.

Прес-служба САД у Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Община вірмен 29.05.2018 12:55
Юрій Олєгович наш дарагой, то як там з асфальтуванням?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Ченчик 28.05.2018 22:26
те, що зробили від Золотоноші до Ірклієва не можна назвати навіть ямковим ремонтом. мабуть і скрізь так на цих 8 тис. км....................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Перехожий 28.05.2018 08:32
Чуєте, вони "проводили роботи зі встановлення нових та заміні старих дорожніх знаків, обкошування узбіч, ремонт транспортного бар’єрного огородження, фарбування бар’єрного та перильного огородження, прибирання від сміття та бруду проїзної частини автодоріг, прибирання нанесеного ґрунту під бортовим каменем і т.д."
Не робили тільки головного- латали та стелили дороги. Це все одно що ходити без штанів з гарним очкуром на пузі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Шарафутдінов Еркін. 27.05.2018 23:40
Про Р-10 брешуть, Яма на ямі. Особливо відрізок Черкаси =Чигирин. Тепер починається жара.а по дорогах їздфть великоваговики. і вже там де зроблений ремонт появляється колійність та горби. Знову ремонтувати треба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Пересічний громадянин 27.05.2018 17:32
Ганьба керівництву служби автомобільних доріг у Черкаській області! Стан шляху сполученням Умань-Черкаси, назвати його автодорогою просто неможливо, в Смілянському районі та м. Сміла є критичним. За два місяці сприятливої погоди ніякі ремонтні роботи там не проводились і не проводяться. Половина населення області страждає від цих нероб, оскільки добратись до обласного центру для людей є великою проблемою. Коли нарешті чиновники будуть відповідати за свою бездіяльність?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Олександр 27.05.2018 17:06
Обїздна в Черкасах за пожежною академією. Коли!!!! Там вже нема дороги, нема асфальту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100