реклама

реклама

Черкаські поліціянти розкрили вбивство, скоєне 15 років тому відомом черкаським кримінальним авторитетом. В лісопосадці на околиці одного з приміських сіл було ексгумовано тіло жінки, вбитої кількома пострілами в потилицю. Жінка всі ці роки вважалася зниклою безвісті. Про це пише "Антенна".

IMG_9787-900x444

Тіло вбитої дружини кримінальника ексгумували в лісосмузі на околиці села Леськи

За інформацією Антени, весною 2003-го року про зникнення заявив її чоловік, відомий місцевий кримінальник. Відомо, що фігурувала інформація, що жінка сіла у потяг Одеса-Москва і більше її ніхто не бачив. Насправді, п’ятнадцять років тому розігралася страшна трагедія. Кримінальник, одного вечора зателефонував своєму найближчому помічнику з проханням відвезти дружин в один з нічних клубів міста розвіятися. Коли той зайшов до його дому в селі Червона Слобода, на зустріч йому спускалася дружина, а за нею чоловік по сходинах будинку. Несподівано чоловік дістав пістолет ПМ і впритул вистрілив у потилицю дружині. Шокованому соратнику він повідомив, що та, буцімто, багато знала, і наказав допомогти йому приховати сліди злочину. Після цього поклав тіло в клітчастий баул, який в ті часи був популярний у працівників базарного бізнесу, і разом з помічником поставив його в багажник автомобіля.

Але за певний час в мішку почулися хрипи. Чоловік ще одним пострілом в потилицю холоднокровно “заспокоїв” свою дружину.

Далі тіло відвезли в лісосмугу на околиці села Леськи в кількох кілометрах від оселі, де помічник прикопав тіло на глибину біля метра. Однак, на цьому страшні пригоди нещасної не завершилися. Наступного дня вбивця згадав, що в кишені дружини залишився мобільник і наказав своєму помічнику відкопати її та вилучити телефон. Що той і зробив.

На момент моторошного злочину родина виховувала сина, якому ще не виповнилося і 10 років.

Але чоловік не понесе покарання. Принаймні в цьому житті. За п’ятнадцять років, одного травневого вечора, у своєму офісі в центрі Черкас, він отримає два смертельних кульових поранення в голову від того самого колишнього помічника, що в далекому 2003-му став свідком жахливого вбивства, а нині молодшого партнера по рибному бізнесу.

Коло замкнулося.

Чоловік, що 15 років тримав страшну інформацію в собі, змушений був спілкуватися з босом-вбивцею до моменту, коли між ними виникли суперечності, а шеф звинуватив його в присвоєні грошей. Дивно звучить подібне звинувачення в бік особи, що вірою та правдою служила своєму шефу тридцять років та зберігала в собі не одну страшну таємницю. Але це вже інша історія.

реклама

Коментарі  

 
+9 #51 Ван Гог 30.05.2018 16:21
Мёртвого льва может легнуть даже осёл. Пол Черкас знали о деле жены и половина догадывалось, но все молчали, боялись))) оказаться на месте жены)))Был бы жив, так никогда б и не узнали где он её похоронил. Ломал людей на раз, умел разговаривать, но не со всеми, как выяснилось)))Пр ожил конечно интересную жизнь, и бандит и депутат, и убийца, и порядочный отец семейства, и бизнесмен, и спортсмен и авторитет, и меценат и инвестор и т.д.регалий много. Умер как бандит (воин, боец),от пули в упор, которая видно давно его искала для навидения баланса между чёрным и белым. Таких, боятся и уважают, или же ненавидят до глубокой люти.И не Толя взял его в горсовет, смешно, таких не берут, они сами приходят, а Толя уже стоял с мокрыми штанами с почтенным одобрямсом.Это если по правде)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #50 ХХ 30.05.2018 13:47
[quote name="В. Белий"]А чому в одній статті він кримінальний авторитет, а в другій - депутат обласної ради????)))

Це одне і те саме. Ось воно істинне лице влади і не важливо хто в якій партії був чи є, це просто удурманюють людям голови.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #49 Семен 30.05.2018 10:39
Благодаря Одарычу у власти города оказалась вся бандота и криминалитет 90-х. Он сам раздавал бандюкам должности и портфели, позволял грабить город, грабя его сам, обогощая Моню Бродского. И то что их отодвинули от корыта свидетельство тому что кормушку делят, уж очень активными стали ПВД, Укропы, Петрушки, Зори, Радуцкие. А как сами грабили, не замечали что дорог нет, МАФы растут как грибы, все подряды только Темп выполнял та подставные фирмы Кузляева и Ко.
Благодаря Одарычу, к власти пришел Бондаренко, так как люди устали от явного грабежа и занЭпада города и выбрали из двух зол меньшее.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #48 язон 30.05.2018 09:01
Цитую В. Белий:
А чому в одній статті він кримінальний авторитет, а в другій - депутат обласної ради????))) Про черк - ви або труси надіньте, або хрестик зніміть...

Так Гура и был - бандюком, которого ЧЕРКАЩАНЕ выбрали депутатом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #47 язон 30.05.2018 09:00
Цитую Бондаренко:
Цитую Макс:
Ну що тепер заспіває славетний мер, що він не знав що вбивцю на посаду заступника призначив, що то вбита сама винувата або "і що такого у нас в Батьківщині всі такі"

а як міський голова міг знати про ті події?

Бондаренко мог не знать,что Гура убил жену 15 лет назад, когда Толика тут и духу не было. Но о том, что Гура бандит и казнокрад - не знать не мог. Однако взял этого отставного регионала в свою команду. Где половина - такие же, как Гура.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #46 язон 30.05.2018 08:54
Цитую Нонконформіст:
Одна надія, що вони самі себе перестріляють. Іншого варіанту, як відсторонити криміналітет від влади в нашому місті, немає. Немає надії на наш "мудрий" народ, який знову і знову (Гура тричі був депутатом) голосує за бандитів.

А не голосовать за бандитов и казнкрадов - пробовали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #45 язон 30.05.2018 08:53
Цитую Бондаренко:
Цитую Андрій:
А чому не згадали, що Гура був депутатом від "Батьківщини"?
Вбивці в списках "Батьківщини". От вам і Юліни ребята!

Ну, справедливості заради треба сказати, що він був і в інших партіях.

Торпедовцы были в черкасском БЮТе всегда. А сегодня, вдобавок, Бондаренко собрал у себя всю бандоту из ПР, которой побрезговал Радуцкий (или которая Радуцким побрезговала :lol: ). Гура - далеко не единственный такой был.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #44 язон 30.05.2018 08:33
Цитую Сірьожа:
Цитую Макс:
Ну що тепер заспіває славетний мер, що він не знав що вбивцю на посаду заступника призначив, що то вбита сама винувата або "і що такого у нас в Батьківщині всі такі"

А що скаже бувший мер, який його вперше зробив своїм замом?

Вообще-то, замов не мэр выбирает, а избранный НАМИ горсовет. . Точнее - правящая коалиция. Гура замом стал впервые - от ПР. Другое дело - что Одарыч ради кресла всегда был согласен и с чёртом договориваться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #43 Сотник 29.05.2018 23:01
Цитую бывший:
Зато губернатор с Овчаренком и Вельбовцом прощались с убиенным,с охапками роз,как с близким соратником и другом. Рассказывали люди,что С.В.по телефону разговаривал с Ткаченком,тоном ,как будто он губернатор,что явно резало слух.

--- Якщо це, дійсно, так, то Юра - л.шара!!! Так підставитись, ще треба вміти! У цей час, коли він стояв з розами, розкопували посадку під Леськами, і ніяка собака не попередила його про те,- що там мають знайти! Що говорить про відсутність, у нього, авторитету серед місцевих силовиків!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #42 крюгер 29.05.2018 21:41
бедные родители похоронят теперь дочку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100