31 травня в Умані на території місцевої пожежно-рятувальної частини відбулись урочистості з нагоди постановки в бойовий розрахунок сучасної пожежної автоцистерни на базі шасі КРАЗ, повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

Фото (12)

Участь у події крім голови Уманської районної державної адміністрації Євгенія Данченка, секретаря Уманської міської ради Людмили Кирилюк, голови Уманської районної ради Оксани Супрунець, заступника начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України у Черкаській області Олександра Горобця, також взяли представники місцевої влади і громади Уманського району.

Як зазначив заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Олександр Горобець, сучасна техніка це не лише данина моді, це важливий фактор ефективної роботи рятувальників. Новий пожежний автомобіль відрізняється кращими технічними можливостями, порівняно з автомобілями, які сьогодні є на озброєнні у рятувальників.

Фото (21)

Також під час заходу, група рятувальників була заохочена почесними грамотами та подяками від керівництва міста Умань та Уманського району. Таким чином було оцінено їх високий професіоналізм, самовіддане і бездоганне служіння українському народові.

Традиційно для останніх років, до участі у заходах залучаються і команди Дружин юних пожежників. Цього разу до підрозділу завітала команда «Багаття» та студенти Уманського державного педагогічного університету, які подарували рятувальникам та присутнім музичні композиції та гарний настрій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100