реклама

реклама

Комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу № 2 Черкаської міської ради, яка розташовується в колишньому кінотеатрі «Мир», мають відкрити вже 1 вересня.

2018-04-10 18.04.03_38

Таку інформацію на сьогоднішньому засіданні виконкому повідомив заступник директора «Черкасиміськбуд» Володимир Дмитренко, пише «Вичерпно». Саме «Черкасиміськбуд» здійснює роботи по майбутній ДЮСШ.

– У процесі виконання робіт з’явилися додаткові витрати на 2,6 млн грн. Зараз проводяться роботи зі впорядкування, працюють електрики. Не була в попередньому проекті врахована система пожежогасіння, тому зараз ми її встановлюємо. По графіку ми маємо здати об’єкт 1 вересня. Великий спортивний зал замовнику здамо до 1 липня, по малому спортзалу залишилося лише пофарбувати підлогу, — поінформував Володимир Дмитренко.

Окрім того, Богдан Бєлов, заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР, розповів, що додатково на цей об’єкт потрібно виділити ще 400 тис. грн на облаштування електропостачання. Також він відзначив, що може виникнути потреба у виділенні додаткових коштів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Перехожий 04.06.2018 13:39
А на стенді вказано, що ремонт буде закінчено у 2 кварталі 2017 року :cry: :o :-? :-* :roll: :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Абрек 02.06.2018 13:04
От, як відкриєте - тоді скажете! А так, чергове вибивання коштів.... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100