реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вирішив у форматі щотижневого дайджесту інформувати черкащан у «Фейсбуці» про головні події за останні сім днів, які є важливими для міста.

10635702_646220372163581_799523167413214481_n Отже, наводимо ці події за версією мера:

«Позитив тижня:

- У Черкаській міській дитячій лікарні встановили новий пересувний рентгенологічний апарат. Це обладнання було придбано в рамках міської програми «Громадський бюджет». Із ним буде покращено діагностичний процес і тим самим стане ефективнішим подальше лікування містян.

- На вулицях Черкас активно триває поточний ремонт доріг. Зокрема, відповідні роботи відбуваються на вулицях Святотроїцькій, Гоголя, Сурікова, Героїв Дніпра, Дахнівській.

- Вперше публічно під час засідання виконавчого комітету почали звітувати підрядники про стан виконання робіт, які вони здійснюють з будівництва та реконструкції об’єктів за кошти міського бюджету. Така практика у нас буде постійною.

- А поки за рішенням суду на два мільйони гривень оштрафовано підрядну організацію «Аерошляхбуд», яка у 2012 році відремонтувала сім вулиць: Хрещатик, Грушевського, Смілянську, Надпільну, Благовісну, Гагаріна, та Чорновола. Підприємство не виконало весь обсяг робіт, закладених за умовами тендеру та підписаних угод. Мова йде про облаштування бордюрів, понижень тротуарів біля пішохідних переходів, асфальтування перехресть тощо. Тепер доведеться платити.

Негатив тижня:

- Черкаська місцева прокуратура безпідставно втручається в діяльність департаменту ЖКК щодо відміни тендеру з поточного ремонту доріг. Нехай автомобілісти знають, куди в разі чого нести шини та інші деталі від своїх розбитих автівок.

- Підприємства бізнесмена Михайла Бродського (ПАТ «ТЕМП», ТОВ «Група Венето»), ймовірно, доводять ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод» (власником 50% акцій якого є міська рада) до банкрутства. На мою думку, це робиться навмисно, аби потім завод опинився в приватних руках. Протягом 2016-2017 років були зроблені сумнівні як фінансові позики, так і рішення судів. Ми вже звернулися до правоохоронних органів для відповідної реакції на ці факти.

- Згідно з розпорядженням голови ОДА від 17.05.2018 №324, для міста Черкаси на цей рік не передбачено жодної субвенції для ремонту доріг за рахунок державного бюджету. Подібна новина дуже неприємно здивувала. Тому вже звернувся до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка із проханням все ж передбачити видатки на капітальний ремонт вулиці Першотравнева (40 млн. грн) та реконструкцію вулиці Сурікова (20 млн. грн)».

реклама

Коментарі  

 
+4 #9 Вова 04.06.2018 15:57
(Не ремонтом) доріг лише відволікають увагу громадян від ларьків які ростуть як гриби після дощу (при діючому мораторії). Їх встановлюють в таких місцях де колишні "злочинні" даівці навіть за гроші не видали-б дозвіл. А теперішні незлочинні запросто. За ларьками скоро перехресть не буде видно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 В хід пішли відмазки 04.06.2018 13:38
Бондаренко розповів про головні події минулого тижня
02 червня 2018
Черкаська місцева прокуратура безпідставно втручається в діяльність департаменту ЖКК щодо відміни тендеру з поточного ремонту доріг

Невдовзі в Черкасах визначать підрядника який ремонтуватиме частину бульвару Шевченка
31 травня 2018

Незабаром у Черкасах відбудеться тендер на поточний ремонт доріг
26 квітня 2018
За 2-3 тижні у обласному центрі стартує поточний ремонт доріг. Тендер на ці роботи буде проведено вже найближчим часом

Бондаренко доручив пришвидшити ремонти доріг у Черкасах та тротуарів у середмісті
16 квітня 2018
До кінця червня на всіх дорогах міста має бути нанесена розмітка

Бондаренко: «Ямковий ремонт доріг треба здійснити за квітень-травень»
26 березня 2018

Бондаренко розповів, куди підуть 290 млн грн бюджету розвитку
20 березня 2018, 16:00
«Мої пріоритети незмінні: ремонт доріг та тротуарів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Ван Гог 04.06.2018 10:57
Клас, спочатку позитив, який в перспективі стане негативом, і про негатив , який не дає розвиватись позитиву. З усього зрозуміло, не робиться практично нічого... А обличчя задоволене, бо радість таки є, Гура - 200, і вже куча особистих проблем і зобовязань відпала, тепер вроді сам собі хозяїн, ну якщо не рахувати Юлі...Ну а в цілому повний ноль, як в голові так і в роботі)))І повірте Черкащани, вмотивували дурня, тепер попробуй його зупинити, він же впевнений що все робить правильно, і ніколи не зрозуміє що робить шкоду і собі і людям. Чому не зрозуміє? Бо дурень...Навіть якось жаль його немічного, пре як сліпе теля в яму.А ті що його підтримують, або ж сміються з усього що відбувається, або ж такі самі (не дай Бог))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 закатка в асфальт 04.06.2018 08:13
Ні слова про соратника Гуру,хоча всі центральні канали це показують на весь світ. Порядні мери після таких кадрових ляпів,як Гура , ідуть у відставку,а не отримують премії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 одар 03.06.2018 09:47
Металіст привик красти все життя от і не може зупинитись. Банда в міськраді торпедівська розгулює. Так це ж є нормою. Убоз потрібно повернути, щоб пищали бандоси тоді й буде порядок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Черкащанин 02.06.2018 22:24
Тоха, а в тебе мордочка не репне - 60 лямів запросить від області на асфальт двох вулиць?!
А може таки ти, ******, перестанеш ліпить ідіотські фонтанчики і мріять про "льодові палаци", а займешся нарешті нормально дорогами?!
А гроші з облбюджету треба, щоб дороги по області ремонтувать, бо у сіл і райцентрів стільки грошей, як у тебе, немає.
Треба ж і дорогу до твоєї Лисянки відремонтувать - щоб ти туди швидше докотився, коли в Черкасах тобі під **аку з носака дадуть ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Світлана 02.06.2018 18:37
Как же бондаренко хочется на второй срок! А еще лучше депутатом в Верховную Раду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Итоги недели 02.06.2018 17:04
От Таляна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 Шарафутдінов Еркін. 02.06.2018 15:44
Як почитаєш, то вроді нормальний голова. А як подивишся по його справах, то не пішов би він лісом у Лисянку, такий голова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100