2 червня на районному стадіоні ФОК ,,Колос” відбувся фінал змагань ,,Найспортивніше село Золотоніщини 2018”.

1

Ці змагання проводяться вже у дев’ятнадцятий раз. Цей захід стає дедалі популярнішим, а організація його у декілька етапів є певним стимулом для пожвавлення фізкультурно - спортивного руху на селі. У першому зональному турі за право продовжувати ігри у районних фінальних змаганнях боролися 30 сільських спортивних команд Золотоніського району. Участь у відкритті змагань взяли народний депутат України Владислав Голуб, голова Золотоніської райдержадміністоації Олександр Лісовий та голова районної ради Валерій Саранча.

Після урочистої церемонії, відбувся старт. Справжній дух суперництва запанував у секторах стадіону. Не було байдужих і як серед гравців, так і серед вболівальників. Перемагали, за звичайно, найсильніші.

5

У фінальних районних змаганнях ,,Найспортивніше село Золотоніщини 2018” - І загальнокомандне місце посіли спортсмени с. Кривоносівка, ІІ місце дісталось спортивній команді с. Вознесенське та ІІІ місце - команді с. Нова Дмитрівка.

За І, ІІ, ІІІ загальнокомандні місця сільські спортивні команди отримали кубки, медалі, грамоти та комплекти спортивної форми. Також команді-фіналісту вручено сертифікат на 5 тисяч гривень від нароного депутатат України Владислава Голуба.

Закриваючи фінал районних спортивних змагань, керівники району подякували спортсменам та їхнім наставникам, сільським головам, вболівальникам за активну участь у змаганнях.

Про це інформують в Золотоніській РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100