реклама

реклама

Протягом останніх років екологічна ситуація на річках Суха Згар та Золотоношка залишається незадовільною. Причина – неефективна робота міських очисних споруд міста Золотоноша та скид недостатньо очищених стічних вод у річку Суха Згар.

Золотоношка

Про це повідомляє державна екологічна інспекція в Черкаській області.

Державна екологічна інспекція у Черкаській області неодноразово фіксувала порушення умов скиду стічних вод до річки Суха Згар та відсутність дієвих організаційно-технічних заходів Комунального підприємства «Міський водоканал» Золотоніської міської ради щодо недопущення наднормативного скиду забруднюючих речовин у відкриту водойму із стічними водами після очистки.

За порушення вимог природоохоронного законодавства в частині охорони водних ресурсів до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу неодноразово притягувався директор КП «Міський водоканал». Крім того, до комунального підприємства неодноразово пред'являлись до добровільного відшкодування збитки за наднормативні скиди забруднюючих речовин із зворотним водами у річки на загальну суму 265,4 тисяч гривень, які сплачені у повному обсязі.

Вимоги приписів Державної екологічної інспекції у Черкаській області щодо дотримання умов скиду стічних вод систематично не виконуються. Як наслідок, 1 червня 2018 року до Черкаського окружного адміністративного суду подано адміністративний позов щодо застосування заходів реагування до КП «Міський водоканал» з метою обмеження скиду стічних вод в річку Суха Згар з перевищенням гранично допустимих норм.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Чорнобаївець 09.06.2018 13:25
Халепа довжиною 20 кілометрів і 10 років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Чорнобаївець 08.06.2018 19:27
Халепа
Десятирічна.
Амбре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100