реклама

реклама

У Черкасах 60-річна Людмила Шевченко ламає всі стереотипи про зрілий вік, показуючи неймовірні трюки на пілоні. У місцевій денс-студії лікар працює на висоті під стелею, а ще сідає на шпагат легше, ніж молоді танцівниці.

Безымянный

Про це повідомляє «Сьогодні».

Заняття в танцювальній студії починаються з посмішки і розминки. У центрі залу вся увага до себе приковує найстарша учениця студії, яка цього року відзначить свій 60-річний ювілей.

Танцями на пілоні лікар-гігієніст захопилася три роки тому по чистій випадковості, коли дочка віддала їй абонемент на заняття по розтяжці в студії. А коли жінка побачила там ще й жердину – залишилася і на наступні вправи.

За словами самої танцівниці, складно їй було протягом усього першого року, але інтерес і пристрасть до спорту все ж перемогли.

«Перше заняття – це взагалі було смішно, і для мене, і для дівчат, я висіла вниз головою, я кричала – тримати мене всім !!! Біг весь зал. Ти робиш це для того, щоб перемогти страх свій, для того, щоб бути переможцем по життю», – розповіла вона.

У свою чергу, тренери не можуть натішитися успіхам Людмили: танцівниця легко освоює складні трюки, тому що у неї є потрібні якості.

«Це наполегливість і завзятість, це сила характеру, однак пілон – це такий вид спорту, я завжди кажу – для тих, хто дуже сильний характером, слабохарактерних тут немає!» – стверджує тренер Ірина Калашник.

Силі тіла і духу Людмили дивуються і вдвічі молодші колеги по студії.

«Шпагат, сідає. Я, наприклад, до цих пір не можу, тому що ноги, м'язи в великому тонусі, важко дається, їй класно дається, прапори, насправді дуже багато вона робить», – пояснила учениця студії Яна Тищик.

Тренери вже готують Людмилу до участі в літніх всеукраїнських змаганнях на пілоні в старшій групі. Вони мають відбутися вже через кілька тижнів.

Відеосюжет дивіться починаючи з 08:00 хв.:

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100