реклама

реклама

Голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, який сьогодні прийшов на сесію Черкаської міськради, попросив депутатів проголосувати за звільнення аеропорту від місцевих податків та зборів.

Пан Вельбівець нагадав, що аеропорт – активне підприємство, але, на жаль, живе тільки за  рахунок того, що надає в оренду майно.

За словами голови облради, обласна влада ухвалила низку рішень, щоб підприємство могло повернутися до основної діяльності. Зокрема, було переглянуто пріоритетні напрямки обласного бюджету, в чому числі щодо коштів з Фонду реконструкції та розвитку, які було перенаправлено на ремонтні роботи і відновлення аеровокзалу. Крім того, 4 млн було виділено з екологічного фонду на ремонт каналізаційних мереж аеропорту.

– Прошу підтримати аеропорт, незважаючи на відсутність на сьогоднішній сесії певних фракцій, – закликав Вельбівець. – Також прошу не надавати цьому питанню політичного окрасу.

Незважаючи на заклик Вельбівця, низка депутатів мала запитання до обласної влади. Зокрема, Павло Карась нагадав, що жодні ремонтні роботи не допоможуть, якщо ширину злітної смуги не зробити 40 м.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Ірина 18.06.2018 22:41
Карась взагалі знає про що говорить, чи як завжди, аби бовкнути та більше галасу??? ото "спеціаліст" у всьому. Ширина злітньої смуги - 42 м. Господи, хоч трошки розбиратися треба, про що говориш
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Порада 18.06.2018 15:24
Карася - начальником аеропорту по сумісництву !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ох 18.06.2018 14:46
А Карась таки завжди проти...

https://www.youtube.com/watch?v=lSN03G7wiOI
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100