реклама

реклама

На Канівщині у Степанецькому відділенні ДНЗ «Канівське вище професійне училище» 15-17 червня представники Черкаського Молодого Народного Руху, інструктори Української Добровольчої Армії та громадської організації «Наддніпрянський Легіон» провели вишкільне таборування «ЛЕГІОНЕР 2018».

DSC_4457

До участі у таборуванні було відібрано 30 учнів із закладів освіти області. Учасники таборування за три дні отримали нові знання з основ військової справи та здобули практичні навички щодо поводження із зброєю та вибуховими засобами. Інструктори навчали учнів основам тактики ведення бойових дій, основами топографії, а також проводили заняття з рукопашного бою та тактичної медицини.

- Ми даємо основні знання з тактики та ознайомлюємо дітей з правилами поведінки із зброєю. Разом з тим розповідаємо про мінно-вибухові пристрої та тактичну медицину. Завжди говорю дітям, що дуже хочу аби ці знання ніколи їм не стали у нагоді на практиці. Але ми розуміємо у стані війни, ці навички життєво необхідні – зазначив керівник ГО «Наддніпрянський Легіон», Тарас Шевченко.

Також протягом таборування для дітей проводились лекції про військову історію України та про видатних історичних постатей.

DSC_4531

Приємною частиною церемонії закриття таборування стало нагородження переможців обласного конкурсу есе «Герої добровольці». Представники Молодого Народного Руху вручили переможцям дипломи та подарунки.

Разом з тим, подяку від управління освіти і науки за вагомий внесок у розвиток національно-патріотичного виховання отримав колектив Державного навчального закладу «Канівське вище професійне училище».

Прес-служба
«Професійна освіта. Черкащина»

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Черкащанин 19.06.2018 15:37
Хороша справа. При такому паскудному, тупому й одвічному ворогу, як за порєбріком на сході - подібні речі дуже важливі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #4 Ван Гог 19.06.2018 15:04
Да, від таборування нікуди не дітися...літні табори, зимні табори, дитячі табори, дорослі табори, військові табори,навчальн і і т.д., а є й табори суворого режиму ))), так життя і проходить по таборах...одним словом -архипелаг-гулаг...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 МатеВАТИК, что лі? 19.06.2018 11:32
Цитую Надо было 300 отобрать.:
Кратность 3 по 10 не так пудрит моск, как кратность по 10² )).

А тібє ано зачєм, піфагор ти тамбовскій? Тєбє же пудріть нєчаво - "моск" отсутствуєт :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Розшифруйте 19.06.2018 11:13
Прес-служба «Професійна освіта. Черкащина»(C)

Це що таке? :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Надо было 300 отобрать. 19.06.2018 08:19
Кратность 3 по 10 не так пудрит моск, как кратность по 10² )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100