«Ні я, ні інші люди не взмозі чекати, поки деякі керівники не в силах підготувати проектно-кошторисну документацію і довезти в ОДА», – зазначив сьогодні на обласній нараді голова ОДА Юрій Ткаченко.

index

Він наголосив, що сьогодні останній день отримання облдержадміністрацією з районів проектно-кошторисної документації і попросив заступника Костянтина Омаргалієва у разі ,якщо «хтось не довезе», розподілити залишок коштів на інші райони і міста.

– Я і люди не будуть чекати, поки дехто не взмозі підготувати документацію і вчасно розпочати ремонт доріг. Люди вже питають, чому дороги не ремонтуються, так але ж у кому питання? – здивувався Ткаченко.

Нагадаємо, ще декілька тижнів тому в ОДА визнали, що справа йде до зими, а з ремонтом доріг не все гладко

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Дональд Трамп 19.06.2018 11:50
ГЛАВНАЯ БЕДА-это сраное областное руководство,пос мотрите на участок дороги на Кедину Гору-там проблем ну ни каких,а потому что там живет сраное областное руководство.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Регіональна Тальнівщина 18.06.2018 22:50
Гройсман прийде - порядок наведе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Люди 18.06.2018 19:00
Половина населення області вкрай стурбована жахливим і вкрай небезпечним станом дороги Умань-Черкаси. Коли нарешті розпочнеться її ремонт, чи внаслідок бездіяльності бездарних чиновників люди і надалі будуть терпіти жахіття поїздок до обласного центру. Винних нероб - чиновників потрібно звільняти з посад і гнати як подалі від державної служби, а дорогу негайно необхідно ремонтувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100