Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Черкаській області провела планові командно-штабні навчання на одному з військових об`єктів регіону.

У заході брали участь регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, представники органів місцевої влади та місцевого самоврядування. Метою тренувань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії для попередження можливих терористичних та диверсійних загроз на військовому об’єкті.

IMG_7890

Під час навчань учасники відпрацювали систему спільних дій з пошуку та протидії диверсійним групам, виявлення засобів вчинення терористичних актів та їх знешкодження, евакуації населення. Також оцінили ефективність сил і засобів для виконання першочергових завдань з протидії проявам тероризму.

IMG_7942

За підсумками командно-штабних навчань керівництво регіональної Координаційної групи Антитерористичного центру дало оцінку стану захищеності та безпеки об’єкта, також були надані рекомендації щодо підвищення ефективності взаємодії між суб’єктами боротьби з тероризмом в умовах реагування на прояви тероризму.

Прес-група УСБ України

в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100