реклама

реклама

У прокуратурі Черкаської області 22 червня проведено навчально-практичний семінар на тему: «Нові підходи в організації роботи з розгляду звернень і запитів в органах прокуратури України».

IMGP5929

Про це повідомляють у прокуратурі Черкаської області.

У роботі семінару взяли участь заступник прокурора Черкаської області Віктор Носенко, керівники та прокурори структурних підрозділів прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їх заступники, прокурори місцевих прокуратур і їх відділів.

Відкриваючи семінар, заступник прокурора області Віктор Носенко наголосив на необхідності належної організації роботи з розгляду звернень та запитів, особистого прийому громадян у місцевих прокуратурах, звернув увагу на застосуванні найбільш оптимальних шляхів практичної реалізації прокурорської діяльності при роботі зі зверненнями громадян згідно з положеннями Закону України «Про прокуратуру».

Під час заходу працівникам органів прокуратури оголошено рекомендації та практичні поради задля підвищення ефективності роботи з розгляду та вирішення звернень, депутатських документів, запитів на отримання публічної інформації, озвучені напрацьовані теорією та вивірені практикою організаційно-правові засади вивчення існуючих проблем, порядок документального оформлення результатів роботи прокурора.

Крім того, висвітлено актуальні та проблемні питання, які виникають при здійсненні первинного обліку роботи прокурорів і складанні статистичної звітності.

З працівниками місцевих прокуратур своїм досвідом роботи, зокрема з питання здійснення прийому громадян, поділилися найбільш фахово підготовлені працівники структурних підрозділів прокуратури області.

IMGP5909

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 ХХ 27.06.2018 12:59
Та вони вже так дискременували самі себе своїми діями, що стидно , щоб люди знали, що вони є прокурорами, бо будуть плювать в слід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Старий 26.06.2018 17:15
А вони все зрозуміли про шо тьотя казала?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Вова 25.06.2018 14:38
"Пахари" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Громадянин 25.06.2018 14:25
У працівників прокуратури не повинно бути форменного одягу, а ти більш погонів з зірками, лампасів і т.п., це все забаганки потішливих чиновників за рахунок платників податків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Стыдоба 25.06.2018 08:17
А почему нет ни одного работника прокуратуры в форме???????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100