реклама

реклама

На чемпіонаті України-2018 з греко-римської боротьби, що завершився у Черкасах, за нагороди змагалися 162 спортсмени, які представляли 17 команд з усіх куточків нашої держави. Традиційно чемпіонат України проходив у спортивному комплексі «Будівельник».

e7c3154d080a39e4cfe6f748ffe37b20_main

На відкритті змагань спортсменів привітали: заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту, майстер спорту України Катерина Коваленко, директор департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України Роман Вірастюк, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській облаcті Андрій Більда, віце-президент асоціації греко-римської боротьби України Олег Сазонов; директор департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов.

Також слід відзначити, що 24 червня на змагання завітали і представники антидопінгової комісії, які перевірили всіх призерів на антидопінговий контроль, повідомляє noc-ukr.org.

«За результатами чемпіонату буде сформовано збірну команду України, яка представлятиме нашу країну на чемпіонаті світу-2018», – зазначив головний суддя змагань Анатолій Самоха.

Переможцями чемпіонату України стали:

Сергій Стороженко – 55 кг

Дмитро Цимбалюк – 60 кг

Олександр Грушин – 63 кг

Денис Демяніков – 67 кг

Артур Колішаєв – 72 кг

Дмитро Пишков – 77 кг

Андрій Антонюк – 82 кг

Жан Беленюк – 87 кг

Андрій Гладких – 97 кг

Олександр Чернецький – 130 кг

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Грецкий римлянин 28.06.2018 18:23
Не вижу в оглашённом всём списке черкасских коллег.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100