реклама

реклама

У Ватутіному прямо в приймальному відділенні міської лікарні побили лікаря швидкої допомоги.

4_id24951_650x410_3_650x410_1_650x410

Про це «Прочерку» повідомив директор Черкаського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігор Фесун.

Близько 3 годин ночі, коли у приймальному відділенні перебував тільки лікар швидкої допомоги, туди прийшов чоловік, котрий, поводячись неадекватно, почав вимагати в медика заспокійливий лікарський препарат "Барбовал", щоб покращити свій стан. Почувши, що цього препарату в наявності немає, відвідувач почав бити лікаря.

На шум, який зчинився у відділенні, прибігли водії швидкої допомоги, котрі скрутили нападника і викликали поліцію.

Постраждалого з подвійним переломом щелепи доправили до обласної лікарні. На нього чекає складна операція.

реклама

Коментарі  

 
-2 #5 Ольга Михайловна 04.07.2018 16:53
Врач К. работает в нашей больнице на скорой. *************** *************** *************** *************** *************** *************

Никто не знает, что произошло на скорой, побил эскулапа соперник-любовник или врач требовал денег, или он нахамил. Все описано только со слов "пострадавшего" эскулапа.

Конечно же, все эти пикантные подробности никто не станет рассказывать журналистам, поэтому начальник в лице Фесуна решил "свалить" все на наркоманов, кто же станет "порочить" имя врача, ведь все знают, ворон ворону глаз не выклюет.

Это раньше врачи ассоциировались с ангелами-спасителями в белых халатах. Но такие давно "вымерли". Чаще их называют взяточниками, убийцами, бездарными. И это далеко не весь список их настоящих имён. Честных и достойных врачей в нашей стране - один два, три... Всё! Врачи - это одна сплоченная мафия.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Джокер 01.07.2018 21:39
ломка у них
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Перехожий 30.06.2018 21:50
А що з любителем Барбовалу, як здровля?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 КОНСТИТУЦІЯ 30.06.2018 20:34
Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Шарафутдінов Еркін. 30.06.2018 16:58
Давно пора медикам носити з собою самостріл вогнепальний. Хоч живим залишишся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100