реклама

реклама

Наразі на території ОТГ повним ходом тривають роботи із облаштування лінії  з виробництва паливних брикетів ПІНІ КЕЙ  та виробництва дров’яних брикетів.

73a7d3c39721bdab4c82022c0ddc5219

- Роботи з облаштування лінії проводить комунальне підприємство, засноване  громадою, - констатує голова Степанецької ОТГ Олександр Яременко. - На підприємстві працює 6 робочих, які наразі готують приміщення для встановлення лінії брикетування. Проводиться реконструкція побутового приміщення для потреб працюючих. Нами вже придбано автомобіль КАМАЗ з причепом та трактор МТЗ з дробилкою для переробки сировини для брикетів. Плануємо, що до осені нова лінія розпочне виробництво паливних брикетів ПІНІ КЕЙ  та дров’яних брикетів для потреб ОТГ.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Шарафутдінов Еркін. 12.07.2018 16:43
Недели две или три назад эта новость уже была. Вопрос цены и качества этих брикетов. Машина дров дубовых стоит 4 тыс , это 7 кубов. Хватит практически на всю зиму. Ну пусть 10 кубов. .Это 6-7 тыс. Если брикеты будут стоить дороже и их в денежном эквиваленте не будет хватать на всю зиму, то кому они нужны.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100