реклама

реклама

Перший заступник голови Верховної Ради України родом із Черкас Ірина Геращенко вважає, що Чемпіонат світу з футболу 2018 року – це «одна із найганебніших сторінок у сучасній історії».

Геращенко Про це Ірина Володимирівна написала у «Фейсбуці».

«У футбольних команд не вистачило мудрості повторити бойкот спортсменами олімпіади-80, на знак протесту проти війни в Афганістані і арештів дисидентів, – написала пані Геращенко. – FIFA, на відміну від олімпійського комітету у 80-их, не вважає РФ імперією зла, не знає про десятки політв’язнів, про війну на Донбасі і в Сирії, про вкрадений Крим і розчленовану Грузію. Президенти і королі європейських країн їхали в Москву підтримати свої команди, їхали в країну, яка розв’язала кілька війн і безкарно продовжує вбивати українців, сирійців, тримати їх в тюрмах. Це був повтор серпня 2008, коли в день початку Олімпіади РФ розчленувала Грузію, а зараз місяць, під посмішки гостей чемпіонату, продовжувала вбивати українців – у своїх тюрмах, в окупованих Криму і на Донбасі. Немає сумніву, що це був черговий виклик Путіна світові, ще і ще раз перевірити і переконатися в тому, що можна і далі вбивати, нападати, розчленовувати країни , збивати літаки , брехати, маніпулювати».

Ірина Геращенко вважає, що Путін «ітиме далі», бо «це дозволяє йому світ».

«І як би від цього не було сумно, друзі, це не привід нам з вами опускати руки, бо нам треба й далі боротися за Крим і Донбас, за нас це точно ніхто не зробить й це для нас не новина», – підсумувала політик.

реклама

Коментарі  

 
+4 #7 Уманский Еврей 17.07.2018 03:47
Президенты, короли, шейхи, миллионы фанатов со всего света прибыли на Чемпионат Мира и провели очень хорошее время и никто не жаловался. Весь мир транслировал этот футбольный праздник. В Украине транслировали и миллионы украинцев смотрели матчи. А кто заявлял что не будут смотреть, то бурно обсуждали результаты матчей. Так что никакого бойкота не было. Даже правительство Швеции приехали на ЧМ, когда Шведы так удачно играли. Как сейчас украинцы называют хорватами своими братьями, а раньше были американцы :-) А президент Хорватии записала видео на русском и благодарила Россию за прекрасный Чемпионат, а Вида извинился перед российским народом. Кругом зрада. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Ганьба 16.07.2018 23:10
Геращенко ганьба тобі з рідної Черкащини. Вона готова відвойовувати Донбас і Крим до останнього українського солдата. Вона ж патріот. Тільки діти ваші давно за кордоном. І такі як Геращенко давно собі запасні аеродроми за кордоном приготували
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 стабилизец 16.07.2018 15:07
секретарша ющера и этим все сказано. говорящая голова на лабутенах. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Клас 16.07.2018 14:50
Цитую ДЖЕКО:
Справжня "імперія зла" це нинішня українська влада, в тому числі і брехлива шавка Геращенко.

Дуже гламурно сказано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #3 сергей 16.07.2018 12:52
Нам надо бороться за КРЫМ и ДОНБАС.Уточните- кому НАМ????Из Вас там то и никого нет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+34 #2 ДЖЕКО 16.07.2018 12:14
Справжня "імперія зла" це нинішня українська влада, в тому числі і брехлива шавка Геращенко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 1 16.07.2018 11:15
Успокойся и едь на Канары. Отдохни трудяга ты наша.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100