Зім’яті автокрила та побите скло. Ранок у Черкасах стартував із "квінтетної" ДТП. Аварія трапилася на перехресті вулиці Байди-Вишневецького й бульвару Шевченка. Водій "Мерседеса" несподівано взяв праворуч, взяв на таран пішохода й три автівки.
Відтак, чотири автівки отримали ушкодження, а пішохода госпіталізували до лікарні в дуже тяжкому стані. На місці події побувала кореспондентка «Вікки» Юлія Хемраєва.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #2 стабилизец 18.07.2018 08:04
нечего обсуждать, на практике попасть под правильный автомобиль, оказывается, большая удача. небольшая денежная компенсация и все счастливы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Цікаво 17.07.2018 22:32
В інтернеті можна знайти 2 черкаських громадян з таким імям та прізвищем. Один громадянин підприємець по батькові - Петрович, а другий по батькові - Олексійович, працівник поліції.
Дивно, але свідчення під час аварії дуже скажем, юридично-прагматичні.
Я втратив свідомість. В мене автомобіль на автоматі, тому він так і покотився. Прийшов до тями, коли поруч вже були правоохоронці та швидка, – говорить учасник ДТП Олег М...й. У поліції цю версію взяли за основну. У ГУ Нацполіції нині вирішують питання про відкриття кримінального провадження.
Джерело: infomist.ck.ua
© infomist.ck.ua
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100