реклама

реклама

Місцеві бюджети Черкащини не виділяють коштів на виконання ухваленої торік обласної Програми боротьби з амброзією полинолистою.

Ab_plant_85 Про це під час понеділкової координаційної наради в ОДА повідомив начальник управління агропромислового розвитку Ігор Колодка.

Програма передбачає комплекс заходів, направлених на локалізацію та ліквідацію вогнищ небезпечного карантинного бур'яну – амброзії полинолистої, яка приносить великі втрати в сільське господарство та її пилок спричиняє алергічне захворювання у людей.

За інформацією районних управлінь, у 15 районах програма розроблена та затверджена, в 3 –подана на розгляд сесії, в решті – проект розробляється та проходить процедуру затвердження. На жаль, на сьогодні з місцевих бюджетів кошти на виконання зазначеної програми не виділялися.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Шарафутдінов Еркін. 18.07.2018 09:46
У нас все на папері чудово. Навіть гроші ,по паперам, уже потрачені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Сотник 17.07.2018 19:55
Перед Новим Роком затвердять всі проекти, програми, тендери, що там ще... А на Різдво, як раз, і розпочнуть основну боротьбу з цим бур'яном! Ще, паралельно, можна асфальт і плитку достелити, там де не встигли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100