реклама

реклама

На автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань у Смілянському районі, завершені роботи з експлуатаційного утримання шляхопроводу на км 64+633, які проводилися на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

37340104_244375759498500_7317078036912799744_n

У рамках експлуатаційного утримання шляхопроводу працівники підрядної організації провели ремонт проїзної частини шляхопроводу. Було зроблено ремонт прогонової будови мосту, проведено захист бетонних та металевих конструкцій від корозії, відновлено деформаційні шви, пофарбовано металеве перильне та парапетне огородження, влаштовано асфальтобетонне покриття тротуару, проведено ремонт залізобетонної плити проїзної частини і покриття проїзної частини, конуси шляхопроводу укріплено залізобетонними плитами.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області вдячна водіям, які заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставилися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Водій 20.07.2018 10:53
Коли ж нарешті почнуть ремонтувати саму дорогу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100