реклама

реклама

Вперше дорогами Черкащини пересувний мобільний сервісний центр МВС вирушив 4 травня 2017 року, до міста Кам’янки. З того часу, такі рейси стали регулярними.

DSC_0116-762x667

Скористатися зручним державним сервісом змогли вже більше тисячі громадян, отримавши 962 послуги від МСЦ, за які, до речі, до місцевих бюджетів було перераховано понад 27,4 тисячі гривень податків.

Найчастіше, зручні державні послуги через свої органи місцевого самоврядування замовляли жителі Кам’янщини, до них МСЦ прямував уже 13 разів. 10 разів виїзний сервіс обслуговував жителів Чигиринщини, 8 разів жителів Монастирища та окружних сіл та 7 поїздок на замовлення місцевої влади було організовано для жителів Жашкова.

DSC_0139-762x667

І ось 19 липня пересувний мобільний сервісний центр вперше обслуговував жителів селища Драбів та Драбівського району.

Завдяки цій послузі від Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області, жителям райцентру та навколишніх сіл не довелося їхати до найближчого стаціонарного сервісного центру МВС в місто Золотоноша чи Черкаси, вони на місці могли отримати найпопулярніші послуги від сервісних центрів, а саме: зареєструвати чи перереєструвати свої транспортні засоби, замінити національне, чи отримати міжнародне посвідчення водія, оформити запит на отримання довідки про відсутність чи наявність судимостей, чим значно зекономили свій час та кошти на дорогу.

DSC_0150-762x667

Подальший графік курсування, часи прийому мобільного сервісного центру МВС та інтерактивну карту маршрутів можна переглянути на сайті Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області http://chk.hsc.gov.ua/. в розділі «Мобільні СЦ». Попередньо ознайомитися з переліком документів, необхідних для отримання будь-якої послуги, можна в розділі «Послуги».

DSC_0144-762x667

Про це повідомляє прес-служба  РСЦ МВС в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100