реклама

реклама

У Шполянській громаді невпинно ремонтуються дороги. Кожного тижня збільшуючи частку від запланованого на рік обсягу робіт з капітального ремонту доріг.

DSC_8779-768x514

Міський голова Сергій Кравченко, зазначає, що за результатами трьох з половиною місяців дорожнього будівельного сезону (квітень-середина липня)відповідно до затверджених проектів в адмінцентрі громади заасфальтовано 10 міських вулиць та найбільше перехрестя міста. Що становить 24 тис. 727 м2 дорожнього покриття, на загальні кошти близько 13 млн. 300 тис. грн., які виділені із міського бюджету.

IMG_8696

Наразі у місті вже заасфальтовані вулиці Карбишева, Героїв Крут (І ділянка),  Іванівська, Котляревського, Волонтерська (І ділянка), Ушинського, Івана Носача, Івана Кожедуба, Національна (І ділянка), Комарова, капітально відремонтували найбільше перехрестя вулиць Героїв Крут-Терешкіська-Мар’янівська-Каштанова. Зроблено поточний ремонт  на 34 вулицях міста та сіл громади.

Роботи з асфальтування вулиць продовжуватимуться і надалі, доки дозволятимуть погодні умови та фінансові можливості бюджету.

Про це повідомляють у Шполянській ОТГ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Гроші 22.07.2018 09:05
Значить у Шполі менше, або нема бандитів на рівні міського керівництва.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Небайдужий 21.07.2018 16:23
Молодці шполяни, гарний приклад для інших громад області!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100