Відповідно до графіку проведення робіт на теплових мережах в літній період ВП «Черкаська ТЕЦ» ПАТ «Черкаське хімволокно року проведено випробування  першого етапу. З 30 липня  заплановано розпочати другий  етап гідравлічних випробувань (мікрорайон «Митниця», район вулиці Новопречистенської, споживачі котельні по вул. Різдвяна, 35).

image.php22 Як повідомили у департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, за результатам випробувань виявлено 29 пошкоджень на магістральних теплових мережах Черкаської ТЕЦ, з них усунено 23.

Тоді як на мережах «Черкаситеплокомуненерго», яке згідно з графіком  перевіряє теплові трубопроводи від котелень середнього та низького тиску, зафіксовано 70 поривів, з яких 45 –  ліквідовано.

В. о. директора департаменту ЖКК Сергій Танюк  розповів, що до роботи в зимовий період підготовлено близько 60 відсотків  теплових мереж, в тому числі – повністю  мережі від котелень по вул. Дашкевича, 62, Сумгаїтській, 13, Є.Кухарця, 10, 12, Хрещатик, 84, Дахнівській, 32, Онопрієнка, 8,  Смілянській, 144, Надпільній, 330/5, Гвардійській, 34 та на 50 % мереж котельні по вул. Надпільній, 220, йдеться на сайті Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100