реклама

реклама

На сесію міської ради, яка так і не відбулась із-за бурхливих подій у сесійній залі, приходили представники медичної галузі міста. Медики говорять, що їм вже затримали аванс за липень і вони побоюються, що далі взагалі не буде зарплати.

index Вони кажуть, що така проблема існує лише у місті, районні лікарі вчасно отримують свою заробітну платню, пише «smila-ua».

Медики зверталися за допомогою до облдержадміністрації. Писали листи у КМУ та в.о. міністра охорони здоров’я. Їм приходить однакова відповідь – просіть гроші із міського бюджету, вам мають виділити кошти на місцях. Тому лікарі й хочуть попросити фінансування у міських депутатів.

Але це не так просто вибити, бо у Смілі зараз надто збитковий міський бюджет. У міському фінуправлінні кажуть, що у затримці зарплат винна держава, кошти для медиків мають прийти із державного бюджету. Що медикам потрібно в першу чергу намагатися залучити і отримати державні кошти, тому що гроші з міського бюджету розплановані на інші кричущі міські проблеми.

Оскільки міська сесія постійно відкладається і переноситься, поки що медики залишаються зі своїми проблемами сам на сам.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Кацо 26.07.2018 09:22
Все почалося з Міхо Саакашвилі, перебаламутив і поїхав до своєї Голандії. А ви тепер розгрібайте
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ван Гог 26.07.2018 09:13
Сміла неначе якесь прокляття..."Не дай Бог тобі жити і працювати у Смілі"...Такий слабкий генетичний потенціал у Смілян...вже не перший десяток років бідні мучаться...а їх земля не родить їм героїв...запрошуйте когось зі сторони, чужого, для зведення балансу (дебету з кредитом)...і змініть герб,бо все ламається як та стріла у жінки над головою...а може оберіть жінку у владу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100