У Кам’янці місцевий житель, раніше неодноразово судимий за грабіж, крадіжки й нанесення тілесних ушкоджень, в травні цього року звільнившись з місць позбавлення волі, зґвалтував та наніс численні ножові поранення 69-річній жінці. Інцидент трапився вночі з 22 на 23 липня.

Прокуратура Про це повідомляють у Смілянській місцевій прокуратурі.

23-річний чоловік вліз у будинок літньої жінки, яка проживала одна. Спочатку наніс жінці із десяток поранень її ж кухонним ножем, після чого – зґвалтував, та знову наніс численні ножові поранення. Від ран і психологічного потрясіння потерпіла знепритомніла. Коли прийшла до тями, кримінального «гостя» вже не було. Жінка викликала медиків та поліцію, нині жінка перебуває в районній лікарні.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців та якісному процесуальному керівництву процесуального прокурора, особу злочинця встановлено та затримано по гарячим слідам після вчиненого злочину. Нині йому оголошено про підозру за статтею «Зґвалтування» та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Юрист 28.07.2018 14:27
Виходить прокурор злочин розкрив, а поліцейські лише виконували його вказівки. КПК потрібно змінювати, ніякого процесуального керівництва з боку прокурора бути не повинно. Слідчий є процесуально незалежним і сам має приймати рішення та нести за них відповідальніст ь. Хіба це нормально, коли вчорашній випускник вузу, а сьогодні прокурор, дає вказівки щодо слідчих дій, наприклад, слідчому з двадцятилітним стажем роботи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Volodimir Rebel 28.07.2018 07:56
На таких моральних виродках в"язниця не діє,таких треба відразу направляти в уранові копальні!...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Шарафутдінов Еркін. 26.07.2018 08:45
Тільки "Згвалтування"? А десятки різаних ран ножем. Їх куди діти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100