реклама

реклама

У містах Черкащини йде активна торгівля наркотиками через мережу Інтернет. На стінах, будівлях та парканах Черкас, Умані, інших міст невідомі залишають оголошення про продаж коноплі, амфетаміну, солей та спайсів.

наркотики4

Як повідомляє 04744.info, «рекламу» наркотиків та свої контакти наркоторговці розміщують там, де часто бувають підлітки та молодь – біля шкіл, коледжів, університетів, спортивних і навіть дитячих майданчиків. Під переліком асортименту наркотиків дилери пишуть назву каналу в месенджері Telegram, за яким з ними можна легко зв’язатися.

Як інформує видання, в Умані перша хвиля розміщення «реклами» наркотиків пройшла на початку червня. З того часу небайдужі жителі міста з власної ініціативи зафарбували частину оголошень. Проте нещодавно наркоторговці знову взялися за своє. Нову «рекламу» наркотиків нахабно розміщують поруч із зафарбованими написами. При цьому оголошення тепер з’являються навіть на дитячих майданчиках. Це викликало значний резонанс серед жителів Умані, які висловлюють своє незадоволення у соцмережах.

Купити наркотики через Telegram стало настільки легко, що це можуть зробити навіть діти. Достатньо зв’язатися з продавцем за вказаними контактами та перерахувати йому гроші на банківську картку чи телефон. Після цього дилер залишить пакунок з наркотиками у потаємному місці та повідомить покупцю, як знайти «закладку».

Все відбувається анонімно, тому ця схема купівлі наркотиків так приваблює підлітків. Батьки б’ють на сполох, адже подібна активізація наркоторгівлі може призвести до трагічних наслідків.

За інформацією видання, нардеп від Умані Антон Яценко звернувся до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України щодо вжиття невідкладних заходів у боротьбі з незаконним обігом наркотичних засобів у місті Умань та встановлення і притягнення до відповідальності осіб, які причетні до розповсюдження реклами та продажу наркотиків.

наркотики7

наркотики11

Безымянный

45555

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Ван Гог 27.07.2018 10:26
Вибір завжди був не великий, як зазвичай в пагубних звичках їх любителі (в сучасному суспільстві) розподілялись на дві команди, в одних лозунг:
- "Водка, дєвки, папіроси " в інших "Секс, наркотики і рок-н-рол". Завжди вигравали перші, бо вони "в законі" і звісно ганяли других...(то секса-нєт,то все що не горить як спирт-наркотик,то рок-н-рол -музика не тих що треба), а у перших все в порядку, в законі і водяра не наркотик, і цигарки - мед, і дєвки - берегині. Офіційно я за заборону всього "кайфу", і горілки і цигарок і зрозуміло іншої наркоти...всього...без подвійних стандартів та лицемірства...Будуймо здорову націю а не розподіляймо наркотики на ті що в законі і ті що поза ним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Уманский Еврей 27.07.2018 04:35
Ужас
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Регіональна Тальнівщина 26.07.2018 13:02
Пси авакова самі ж малюють. А потім такі ходять, понтуються, типу нацдружинники
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Редька 26.07.2018 11:21
А що там думати? Прийміть закон по якому за таке давати 25 років тюрми і боятимуться. А так...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100