реклама

реклама

Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 15.02.1999 № 19 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.04.1999 р. за №269/3562, любительський і спортивний лов риби і водних безхребетних для власних потреб дозволяється всім громадянам України, іноземцям, на водоймах загального користування здійснюється безоплатно та без надання спеціальних дозволів з берега або з човна, вудками всіх видів із загальною кількістю гачків не більше п’яти на рибалку, та спінінгом.
index
Дозволяється одній особі вилов за одну добу перебування на водоймі  риби три кг та 30 шт раків за винятком випадків, коли вага однієї рибини перевищує встановлену норму.

Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області надає інформацію щодо  ділянок відведених для любительського та спортивного рибальства на Кременчуцькому водосховищі та  у внутрішніх водоймах Черкаської області.

КРЕМЕНЧУЦЬКЕ ВОДОСХОВИЩЕ

По правому березі:

- Від південної межі дренажного каналу в р-ні м. Канів вниз по течії р.Дніпро до танцмайданчика та вглиб р. Дніпро до роздільної дамби. В зимовий період

- За 500 м від початку о. Плавучий, з північної сторони, вниз по течії, за 500 м до кінця о. Плавучий та вглиб за 20 м до правої межі фарватера. Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- Від пристані Тубільці вниз течією до протоки біля острова Марченка, за 20 м до фарватера (урочище «Сороки»-«Старик», урочище «Станове», заплави в нижній частині о.Марченка). Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- Від місця перетину Вільшанської захисної дамби та дамби ставкового господарства ЗАТ «Вільшанка» вздовж всього каналу з притоками до межі виходу каналу в р. Дніпро(урочище «Гадючка»). Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- Від 500-метрової межі міського водозабору, розташованого в с.Сокирне, вниз по течії до буя № 72 та за 20 м від правої сторони фарватера. Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- Від бази відпочинку «Жемчуг» ВАТ «Азот» вверх по течії до місця виходу протоки в р.Дніпро та вглиб за 20 м до правої межі фарватера (р-н с.Сокирно). Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- Від режимної зони залізничного мосту м.Черкаси, вверх проти течії з лівої сторони  фарватера до бази рибінспекції, за винятком зимувальних ям (акваторія в межах від 46 буя вверх проти течії до 72 буя по ширині русла р.Дніпро в 1 км та акваторія від першої чашки шириною 200 м вгору проти течії в сторону 2 причалу протяжністю 200 м)   з 1 листопада до кінця весняно-літньої заборони. Протягом року за винятком весняно- літньої заборони.

- Від режимної зони залізничного мосту з правої сторони  фарватера вниз по течії за 500 м. до річпорту, за винятком зимувальних ям (урочище «Красне», «Хомутець»). Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- Від південної межі намивного острова навпроти силікатного заводу до риббригади с. Червона Слобода. В літній період.

- В с.Сагунівка від о. «Кучугури» вздовж берегової лінії до риббригади ТОВ «Прелесть».  Протягом року.

- Від 500-метрової зони насосної станції с. Топилівка до риббригади с. Тіньки, вглиб водосховища 500 м. В зимовий період.

По лівому березі

- Від рибстану с. Келеберда Канівського району вниз по течії по всій ширині “Прохорівського Річища” за 500 м до газопроводу, довжиною 10 км, шириною 300 м, загальною площею300 га. В літній період.

- Район с. Кедина Гора, Золотоніського р-ну:  Урочище «Біловід», озеро «Святе» (5 км від берега),ур. «Мала вирва» ( 1 км від берега), ур. «Велика вирва» (2 км від берега). Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- Від тур. бази с. Чехівка до 500 – метрової зони НС Іркліївського риборозплідника та вглиб водосховища 500 м. В зимовий період.

- Від риббригади с. Вереміївка до риббригади с. Васютинці та вглиб водосховища 500 м. Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- Затока суднового каналу колишнього вантажного порту, який межує з лівої сторони з півостровом, а з правої – лиманним господарством Іркліївське, протяжністю по береговій лінії близько 2 км. Протягом року за винятком весняно- літньої заборони.

- Від рибдільниці СТОВ «Дніпро» с. Васютинці вниз по течії до другої Жовнинської кручі, та вглиб водосховища 500 м. В зимовий період.

- Від контурної дамби лиманного господарства АТЗТ «Прогрес» (за 500м  до дамби заборонено) вниз по течії до нижньої межі с.Придніпровське та вглиб водосховища 1,5км; глибини – від 1,5 до 3,5м. Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- Ділянка розташована від бази відпочинку «КВО» Оріховий уступ до урочища Шабелянська затока протяжністю близько 5км. Протягом року за винятком весняно-літньої заборони.

- У внутрішніх водоймах (малих річках) Черкаської області  дозволено любительський та спортивний лов в межах населених пунктів.

Про це повідомляють в Управлінні Державного агентства рибного господарства у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100