Неабиякий резонанс викликала публікація у «Фейсбуці» відео ремонту дороги, що веде через Смілу, повз міський автовокзал.

2018-07-26 18.08.36 Ролик, який розмістила редактор «Нової Доби» Тетяна Очеретяна, наче бальзам на душу не лише жителям Сміли та села Плоске, а й усім тим водіям та пасажирам, які від зими гойдалися, тряслися й підстрибували по вщент розбитій дорозі, добираючись у справах на своїх авто чи громадським транспортом. Про це пише «Сміла.UA».

Тож у соцмережах більше тисячі поширень і майже 45 тисяч переглядів. Користувачі не приховують своїх емоцій і навіть жартують, мовляв, не віримо, це фотошоп. Дехто із смілян зізнається, що поїде перевірить, бо важко повірити, що нарешті дорогу ремонтують.

«Тепер можна на вихідних і в село поїхать, бо раніше як згадаю, яка там дорога була на Балаклея, то....», – зазначає Микола Кирнос.

«На жаль, через центр міста все залишилося, як було. Та хоч щось…» , – додає Тетяна Бондаренко

«Зі Сміли є ще один виїзд, той що з центру, від гармати... Ото треш! Я сьогодні думав, що залишу там машину по шматочках», – ділиться досвідом проїзду по нашому місту користувач Михайло Дяченко.

«Нарешті спромоглися, після розголосу на всю Україну. Якби ще дійшла черга і до так званої дороги від Сміли до Ротмістрівки», – підсумовує Любов Карнарук.

Але не всі такі оптимістичні, користувач Борис Юхно вважає, що про ремонт по вулиці Трипільській дорожники прозвітують, як про капітальний. А капітальний, уточнює, це бордюри, відбійники, асфальт не зверху по старому, а з новою подушкою, стоки...

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Logotip 30.07.2018 09:54
Весна покаже, хто скільки натирив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100