реклама

реклама

Сміла ризикує знову проблемно увійти в опалювальний сезон.

Про це говорили на сьогоднішній координаційній нараді в ОДА.

37968286_2111725932203040_3285214523295793152_n

Як повідомив директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА Сергій Демиденко, 17 липня у Смілі відбулося засідання місцевого оперативного штабу з питань підготовки до опалювального сезону.

„Ситуація у Смілі виглядає як завжди. Є багато домовленостей, багато різних переговорів, але якщо отримати це все в якомусь документальному вигляді – то ми цього не маємо, - поскаржився чиновник. – Не вирішено питання з погашенням заборгованості за спожитий природній газ, борги за електроенергію по комунальному підприємству призводять до періодичного відключення водопостачання мешканців міста. Низькими темпами проходить ремонт доріг”.

Утім, роз’яснень проблеми від тамтешнього керівництва на нараді отримати не вдалося – міський голова Сміли Олексій Цибко в режимі селекторного зв’язку на контакт не вийшов.

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко різко відгукнувся про ситуацію у Смілі.

„Договору про реструктуризацію боргу немає. Тобто, обіцянки, які лунали з боку смілянської міської влади – це порожні слова. Я просив би на комісії з питань надзвичайних ситуацій розглянути це питання і готувати на центральний рівень. Ми не можемо в ручному режимі забезпечувати опалювальний сезон. Комунальне підприємство є, люди є, одного нема – відповідальності”, - заявив Юрій Ткаченко.

Загалом, за словами Сергія Демиденка, середній рівень підготовки регіонів Черкащини до опалювального сезону – 60% (станом на 25.07). Це достатній рівень. У Смілі цей показник 52%. Щодо підготовки котелень лідерство тримає Корсунь-Шевченківський район (75%), найгірший у цьому плані – Черкаський (30%). Він же має нижчий від загальнообласного рівень підготовки тепломереж (22%).

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Жеребець! 30.07.2018 13:38
От Сміляни, :o і тут і там на Перших місцях і по дорогах і по опаленню. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100