У Смілі завершується ремонт вулиць Трипільської та Уманської, якими рухається чималий потік автотранспорту з боку Черкас.

2018-08-03-дорога1

Вже відремонтовано практично весь відрізок дороги, який тягнеться від Юрової гори і до автовокзалу. Про це повідомляє «smila-ua».

Порівняно з тим, що тут було, наразі ситуація, звісно, покращилася. Хоча тепер у жителів цієї вулиці, будинки яких стоять по обидва боки шляху, з’явилися інші проблеми. На цій дорозі немає світлофорів, відсутні відбійники. А водії, відчувши під колесами не ями, а справжній асфальт, дають газу і низько літають.

2018-08-03-дорога

Тож місцеві жителі б’ють на сполох. Вони зізнаються, що їм страшно ходити по тротуарах. Кажуть, що з проханням встановити відбійники зверталися у міську раду неодноразово, але поки ніякої реакції.

«Я тут проживаю і знаю по скільки разів машини влітали у наші двори, а з таким ремонтом особливо страшно за дітей, які будуть ходити до школи. Я вас благаю, виділіть кошти на відбійники», – наголошує жителька Трипільської Галина Волотковська.
Як пояснив «Сміла.ua» начальник ЖКГ міської ради Сергій Чередніченко, замовником робіт на Трипільській та Уманській є Служба автомобільних доріг у Черкаській області, а виконавцем – ПП «Дорстрой».

«Смілянська міська рада тільки виділила кошти на проектно-кошторисну документацію – загалом більше 132 тисяч гривень»,– наголошує Сергій Анатолійович.

За його словами, по проекту лівньовки та відбійники не передбачені, тільки поточний і середній ремонт дороги, не капітальний.

Він каже, що ця дорога національного значення. І там встановлено ліміт швидкості. Вже коли дорогу приймуть в експлуатацію, а це має бути найближчим часом, треба буде встановити дорожні знаки, аби водії пам’ятали, скільки кілометрів вони мають рухатися містом.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Ван Гог 06.08.2018 12:02
Все через *опу робиться...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Коловорот 06.08.2018 07:23
Сміла остаточно збожеволіла!Вид но,що з дурдому втекли та поселились в Смілі всі пацієнти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Да были в смете отбойники 04.08.2018 23:59
Но они ущли как откатники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Люди 04.08.2018 20:01
Все в наших чиновників не так! Дорожні знаки вже повинні стояти, хоч тимчасові, але мають бути. А ще патрульна поліція має там патрулювати. Але недолугий чиновник із Сміли цього ніяк не збагне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Шарафутдінов Еркін. 04.08.2018 15:28
Як мед , то й ложкою.А що, ремонт та реконструкцыія дороги не передбачала такої лрібниці , як відбійник на дорозі? Я вже не кажу про тротуар та велодоріжку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100