реклама

реклама

Цього року команда «Help and Travel» знову збирає 20 волонтерів з усієї країни, щоб відвідати чотири села Черкаської області.

Із 13 по 18 серпня команда завітає у с. Подільське, с. Мартинівка, с. Ліпляве і с. Моринці, пишуть «Сільські обрії».

06a4f116c9bda1f067a7beb4d045632d_L

Волонтери будуть фарбувати, прибирати територію, білувати, копати траншеї та робити все те, до чого не доходили руки у сільської громади. У 2018 році вони допоможуть підготувати село Моринці до фестивалю Ше.Фест та побудуть там один день під час фестивалю. Вікова категорія активістів: від 18 до 35 років. «Ідея заходу така: коли на волонтерів дивитимуться бабусі та дідусі з тих сіл, вони зрозуміють, що молодь не така вже й лінива. Коли волонтери дивитимуться на гостинність сільських жителів, вони зрозуміють, що старше покоління – приємні люди, і що вони також освічені та порядні, і готові допомогти. Коли українці дивитимуться на тур у ТВ­новинах і в Ютуб, вони побачать, що можна проводити літо з користю для себе та для інших», – пишуть організатори.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Коли дерева були великими 05.08.2018 13:35
,попри совок, села були чистішими й без волонтерів. Коли ще телевізорів в селах не було. Коли було одне дротове радіо. Коли про ютуб ще й гадки не мали. Коли селянам пенсії не платили. Коли колгоспники за трудодні працювали......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100