реклама
Sucurity Police

реклама

Крім Кам’янської ОТГ, досі невиплачені заробітні плати відпускні та оздоровчі педагогам місті Каневі та в Катеринопільському районі.

index Про це повідомила заступник начальника управління освіти і науки Черкаської ОДА Оксана Сімушина в ході координаційної наради.

„Усе це фінансується за рахунок освітньої субвенції. Ми поінформували Міністерство освіти і науки і Міністерство фінансів про необхідність її збільшення для Черкаської області”, - зауважила Оксана Сімушина.

Як уже повідомляв „Прочерк”, у Кам’янській ОТГ учителі ще не отримали відпускних і оздоровчих коштів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Ван Гог 08.08.2018 13:48
Нічого, нічого, з кожним роком людей буде менше,об'єктів утримання менше,інфрастру ктура зникне сама собою...і наступить такий час, коли грошей хвате на всіх хто виживе...Ще не довго, років 5-10ть...
Навіть розвал та знищення, можна подати під соусом самостійного об'єднання, правильного вибору, і головне - свободи і незалежності..."Розділяй і влавствуй"...Бідні бо дурні, чи дурні бо бідні...А в усіх інших,братніх європейських країнах,територ іальний розподіл був проведений не в добровільному порядку,(де ніхто не бере на себе відповідальніст ь за те що буде завтра, і задовольняється лапшою з телевізора),а за ініціативи держави...Сіли розумні люди, порахували спроможних і не спроможних себе утримувати, склали відповідний план дій і розділили території в економічно рівній пропорції. Реалізували окремо-різні територіальні проекти і все добре-європа...Соціально-правильний розподіл ресурсів, де міські і сільські діти мають змогу розвиватися в рівних умовах і т.д....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Віктор Петрович 08.08.2018 10:45
От тобі і переваги обєднаної територіальної громади. Далі буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100