реклама

реклама

Як ми вже повідомляли, під час виконання службових обов’язків, отруїлися випарами сірководню двоє працівників КП «ВодГео». Один із них втратив свідомість, інший отримав важку черепно-мозкову травму.

index Їх відразу відвезли у лікарню ім.Семашко. Отруєння було дуже важким, один із працівників був у критичному стані, але, на щастя, зараз обоє мають стабільну динаміку і їхні життя у безпеці, вони перебувають у терапевтичному відділенні, пише «smila-ua».

Потерпілих у лікарні відвідав міський голова Олексій Цибко, представники профспілки та керівники підприємств. Всі просили вибачення у їхніх родичів та обіцяли підтримку, компенсацію витрат на лікування.

Проте, цей випадок не міг залишитися непокараним. Спеціальна комісія розслідуватиме цей інцидент. Міський голова видав розпорядження про перевірку техніки безпеки та охорони праці на всіх підприємствах. Також перевірятимуть забезпечення всі працівників засобами захисту.

При обговоренні цього випадку на засіданні у міській раді згадали, що 8 років тому при подібних обставинах загинуло двоє робітників. Добре, що цього разу все обійшлося. Але керівники підприємств мають замислитися над станом справ у своїх організаціях, перевірити стан документації, стан техніки безпеки. До того ж, у таку жахливу спеку у всіх працівників має бути вода.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Чорнобаївець 08.08.2018 21:35
Звідки тухлятина на водоеканалі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Чорнобаївець 08.08.2018 21:32
Боржомі замутили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100