реклама

реклама

Протоколом організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 27-ї річниці незалежності України започатковано «Книгу рекордів Чигиринщини».

1533544704_1vush

Тому запрошують гостей та жителів Чигиринщини 23 серпня 2018 року до встановлення першого рекорду Чигиринщини «Вишиванка – символ Батьківщини, дзеркало народної душі».

Кожен має унікальну можливість взяти участь у встановленні першого рекорду Чигиринщини. Для цього необхідно прийти у вишиванці 23 серпня 2018 року на святкування Дня Державного Прапора та Дня незалежності України та зареєструватися.

Про це повідомляє сайт Чигиринської РДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Ван Гог 10.08.2018 08:25
"Рекорд найгіршої дороги Черкаси-Чигирин вже встановили"...так,що є то є..., тепер змагаємось з Смілою за 1 місце в номінації - "Найгірші дороги в місті",далі заявка на рекорд "Найтупіше керівництво району і міста", змагаємось з м. Черкаси (поки що "кастрюля" не уступає))), далі участь в проекті - "Найбільший курятник України", далі конкурс-"Знищи села, розвали район",далі проект "Меньше народу, більше кислороду", за ним "Зроби з міста село", потім "Місто голодних пенсіонерів - місто майбутнього", і знову ж таки про дороги, ще проект - "Від асфальту до грунтовки за 3 роки", і звісно участь в конкурсі "Найвищі комунальні тарифи в селі", і тако ж змагання між "керманичами" - "Лиса ... замість голови"...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 рекорди достали 09.08.2018 07:47
Рекорд найгіршої дороги Черкаси-Чигирин вже встановили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100