реклама

реклама

В умовах війни в країні, великого значення набуває захист стратегічно важливих об’єктів зі зберігання боєприпасів від пожеж. Наслідки від недооцінки масштабів трагедії на об’єктах зберігання боєприпасів ми могли бачити на прикладах останніх пожеж у Балаклії, Харківської області та неподалік Калинівки на Вінничині.

828

Такі пожежі несуть загрозу населенню та призводять до великих матеріальних збитків для країни. Саме тому проведення тактико-спеціальних навчань на подібних об’єктах набуває великого значення, повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

Під час відпрацювання спільних дій в ході навчань з ліквідації пожежі, військовослужбовці разом з рятувальниками вдосконалювали практичні навички та методику управління силами і засобами. Також відпрацювали спільні дії на випадок проведення  евакуації населення з населених пунктів поблизу арсеналу.

13

Навчання дозволило відпрацювати практичні дії по ліквідації пожеж на об’єктах зберігання боєприпасів, перевірити можливості техніки, яка є на озброєнні Черкаського гарнізону  пожежно-рятувальної служби. Важливо також було відпрацювати взаємодію пожежних підрозділів з військовослужбовцями  пожежної команди військової частини А 3177.

Рятувальники у відповідності до планів та тактичних схем провели інженерне вивчення об’єкту та оперативне розгортання наявних сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду об’єктів.

41

Подібні навчання підрозділів ДСНС та відомчої пожежної охорони позитивно впливають на готовність до дій за призначенням.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100