реклама

реклама

Чергова спроба Черкаської обласної прокуратури усунути з посади заступника директора департаменту освіти Максима Шадловського виявилася невдалою.

16_03-900x444

Цього разу, попри наявність обладнання, факти його встановлення та усіх наявних документів, прокурор намагалася звинуватити посадовця у тому, що він може підробити документи, які належать до справи, і вплинути на своїх підлеглих, які, власне, є свідками, повідомляє «Антенна».

Саме тому прокуратура клопотала, аби відсторонити Максима Шадловського від займаної посади на два місяці.

Детально проаналізувавши ситуацію, слідчий суддя у клопотанні відмовила. Сам Максим Шадловський зазначив, що справа проти нього є стовідсотковим політичним замовленням.

Захисники Шадловського готуються до апеляції, розуміючи, що процес доведення своєї правоти в Україні тривалий та тернистий.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Старий 19.08.2018 14:49
Так все-таки:хто у кого і що вкркв?Автору дописа-конкретніше.Якщо вмієте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 сергей 19.08.2018 11:49
Они с одной шайки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Коловорот 19.08.2018 08:40
До відповідальност і треба притягти обласного прокурора Овчаренка,який голослівно оговорив Шадловського та Волошина і звілнити з роботи за профнепригодніс ть!
Але у нас так не буває.Всім добре,поганяли повітря,позвіту вали вище про крадіїв,отримал и величезні премії і... усілись за свої теплі крісла.
Недоумкувата влада.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100