реклама

реклама

Викрадений кілька місяців тому у тальнівчанина В’ячеслава Комарука «Москвич» знайшли аж за 150 кілометрів від Тального, у Кам’янці.

12082018220022587

Власне, то був не автомобіль, а лише каркас, пишуть «Вісті Черкащини».

- Вранці мали їхати на город. Зібрали необхідне, поклали в машину і пішли до хати, – пригадує дружина В’ячеслава, Лариса Мельник. – До пізна «крутилися», не лягали спати, ніби щось передчували. Прокинулись о п’ятій ранку. Першим пропажу виявив чоловік. Підходить і каже, що машини нема. Я відразу і не повірила. Бо він неодноразово жартував на цю тему…

Жінка припускає, що крадіжка сталася між 2-ю і 3-ю годинами ночі.

Машина півтора роки стояла на вулиці біля воріт. Господарі як купили її, так і залишили. Кажуть не фарбували навмисне, щоб не привертати увагу.

До пошуків «Москвича» залучили поліцію Черкаської області. Автівку знайшли за місяць у Кам’янці.

Як виявилося, злочинці продали крадену машину аж в Кам'янський район. Зі слів покупця, ніби чоловіки мали солідний вигляд. Тому він не міг навіть припустити, що то шахраї. Молодики сказали, що машина діда, стоїть, мовляв, давно і нікому непотрібна. Чоловік і купив, щоб розібрати на запчастини.

– «Упізнавати» автомобіль їздили разом із слідчим Олександром Біленком. Від вкраденої машини майже нічого не залишилося: ні салона, ні коліс. Залишився каркас і залишки мотора, – розповідає В'ячеслав Комарук.

Крадіїв зловили. Покійний дідусь одного із них дійсно жив у Тальному, працював таксистом, але до цього автомобіля ніякого відношення не має.

Злочинців відпустили під підписку про невиїзд.

– Чи повернуть нам кошти, не знаю. Має бути суд, побачимо, що вирішить.

На даний час сім'я має інший транспорт, але вже пильнують його. На ніч на вулиці не залишають.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Шарафутдінов Еркін. 22.08.2018 11:06
Чоловік , який купив машину для запчастин, тепер повинен вернути власнику всі гроші за Москвич. Нєх..н скупляти крадене.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100